martedì, maggio 24, 2005

William Shakespeare


“La única prueba que tenemos de la existencia de Shakespeare, aparte de su obra literaria, es el retrato de un hombre con pinta de tontaina”
(Martin Amis: La guerra contra el cliché)
Posted by Hello

Etichette: ,

3 Comments:

Blogger Jen said...

Tindrà pinta de tontaina però només un gran dramaturg, poeta i escriptor com ell podria fer dir a un dels seus personatges: "Estamos tejidos con la misma tela de los sueños y nuestra corta vida no es más que un sueño".
PD: Jordi ja no visites Dpelicula? O almenys no tens res a dir als meus últims escrits :____(

3:13 PM  
Blogger Jordi said...

"We are such stuff as dreams are made on", de "La tempesta"... i, com deus saber, germaneta cinèfila, frase cèlebre també a la pel.lícula "El Falcó Maltès". I Núria: el meu secret és la meva llegendària simpatia

12:11 AM  
Blogger Jen said...

Haurem d'afegir a l'adjectiu cinèfila el de "actual", cinèfila del cinema actual. El meu treball a Cine Actual és el que indica i també el de les notícies a www.sessiocontinua.com, tot i que allà intento aproximar-me a un cinema alternatiu, no clàssic perquè és d'ara però si del classificat com a "indie".
Conèixer, conec pel·lícules des de finals del 80 fins ara, i clar que m'interesso pel cinema d'abans que en molts casos i gèneres és millor que el d'ara però vaig poc a poc, tampoc vull forçar-me a veure mil clàssics de cop, no vaya a ser que los aborrezca.
Però aquesta que dius justament sí la conec. Ja veus del director que parlàvem l'altre dia, John Huston, amb el prota d'una altra peli que compartim: Humphrey Bogart, quins dos putos amos junts! jajajaja

12:43 AM  

Posta un commento

<< Home